Criminal War

Cruella Frankrijk
Power Power: 0
Level 1
Gangsters: 160 (0/75)
Cash: € 25,000,-  
Bank: € 12,500,-  
Offline: Nog niet online geweest

Medailles

Geen
Gangster opleiden

0 reactie(s)

Persoonlijke tekstIk wil heel graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de leuke jaren die ik op CW heb beleefd. Het zijn heel toffe tijden geweest maar er zijn onlangs andere prioriteiten in mijn leven gekomen, die vooral de komende maanden mijn aandacht en energie nodig hebben ...

(In volgende tekst ga ik de namen gebruiken van personen zoals ik ze heb leren kennen...)
Mijn speciale dank gaat voornamelijk uit naar Dinand, mijn steun en toeverlaat gedurende al die jaren en naar Final_Warning waarmee ik heel wat rondes een geweldige familie, Guardian_Angels, heb geleid..

Ook lucas, Pipke en luc wil ik bedanken om mij te helpen met mijn eerste stapjes op CW en ervoor te zorgen dat ik de smaak te pakken kreeg. Ik mag ook aramatje niet vergeten, zij heeft me dit spel leren kennen..
Ook Woodstock, Magnic, littlepony,Pinokkio, Mabel, Catwomen, MegaMindy, Vegetto, Whisky, Cora, Timothy en Claire zijn mensen waar ik leuk mee heb samengewerkt en/of aangename gesprekken heb gehad.. Ook zij mogen dus niet ontbreken in mijn lijstje. Uiteraard zijn er een aantal mensen die hier ook nog horen, mijn excuses aan diegenen die ik vergeten ben en hier wel een plekje verdienen..

Ik wens iedereen heel veel plezier en succes in de komende rondes, ik zal jullie nooit vergeten..
Misschien maak ik ooit een comeback, time will tellDinyNemesisVogueElleCattitudeMutsCruella


Afbeelding_


3,794 bezoekers | Deze ronde 0 uur gespeeld, totaal 194 uur